brandweermateriaal en brandweerwagens zoeken
Vanassche homepage
homepagina
Vanassche homepage
afdrukken
Vanassche homepage
contact
Vanassche homepage
français
Levering nieuwe snelle hulpwagens voor Aywaille en Waimes
Levering nieuwe snelle hulpwagens voor Aywaille en Waimes Op 25/01/2018 hebben de posten Aywaille en Waimes (zone de secours 5) hun nieuwe snelle hulpwagens in ontvangst genomen.
NIEUW: multifunctionele autopomp ArcelorMittal Gent
NIEUW: multifunctionele autopomp ArcelorMittal Gent

De nieuwe multifunctionele autopomp voor de bedrijfsbrandweer van ArcelorMittal te Gent.

Meer foto's en info vindt u hier.

Nieuw compact blusvoertuig
Nieuw compact blusvoertuig

Een nieuw compact blusvoertuig voor de bedrijfsbrandweer van VLS Gent.

Voor meer info en fotoīs klik hier.

Aanbevelingen bij vriesweer
Aanbevelingen bij vriesweer

Ingevolge het bevriezen van de manometers en de drukbegrenzingssensor kan een dergelijke bevriezing tot het uitvallen van de gasgever van de pomp leiden.

1. Laat de pompverwarming permanent op staan. Bij het afzetten van het contact van het voertuig wordt ze vanzelf uitgeschakeld.

2. Kijk na of de blaasmonden van de pompverwarming naar de pomp en het pompbedienbord gericht zijn. (Alleen voertuigen geleverd vanaf oktober 2009)

3. Bij strenge vorst en/of schrale wind is het aangeraden het rolluik van het pompcompartiment zo veel als mogelijk gesloten te houden zodat de warmte van de pompverwarming niet uit het compartiment kan ontsnappen.

4. Hou de pomp op druk en lummel over de tank zodat de motor van het voertuig voldoende vermogen en bijgevolg warmte afgeeft om de verwarming in stand te houden.

5. Op de plaats van en na interventie de pompinstallatie volledig ledigen (zie handleiding), pompcompartiment volledig afsluiten. Pompverwarming en motor NIET afzetten!

Bedrijf
Vanassche Fire EngeneeringVanassche Fire Services
VANASSCHE FFE NV, opgericht in 1952, is een toonaangevende onderneming met een 50-tal medewerkers gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van brandweervoertuigen voor openbare en industriŽle brandweerdiensten.
VANASSCHE FFE NV is tevens verdeler van een aantal wereldmerken inzake brandweeruitrustingen en interventiematerieel.
VANASSCHE FFE NV is reeds ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998 met betrekking tot alle activiteiten.
» Meer...
VANASSCHE SERVICES NV werd opgestart in 2002 met als taak het verlenen van alle service en dienst na verkoop ten bate van de klanten.
VANASSCHE SERVICES NV werkt momenteel met een 10-tal opgeleide vakmensen in een servicegebouw van 3.750 m2 met o.m. een magazijn, een leslokaal, een proefstation, een gaspakonderhoudslokaal en een moderne werkplaats.
» Meer...

promo van de maand

Flitslicht signalisatie Mega flare AMBER - set van 6 stuks (ref. 99045725)Mega Flares in een handige waterdichte koffer.
Oplaadbare flare per 6 stuks in een koffer.
De (laad)koffer is voorzien van een ingebouwd laadsysteem
» Meer...

E-mail newsletter
Schrijf u hier in om de nieuwsbrief via mail te ontvangen.
E-mail adres: