brandweermateriaal en brandweerwagens zoeken
Vanassche homepage
homepagina
Vanassche homepage
afdrukken
Vanassche homepage
contact
Vanassche homepage
français
Nieuw compact blusvoertuig
Nieuw compact blusvoertuig

Een nieuw compact blusvoertuig voor de bedrijfsbrandweer van VLS Gent.

Voor meer info en fotoīs klik hier.

Aanbevelingen bij vriesweer
Aanbevelingen bij vriesweer

Ingevolge het bevriezen van de manometers en de drukbegrenzingssensor kan een dergelijke bevriezing tot het uitvallen van de gasgever van de pomp leiden.

1. Laat de pompverwarming permanent op staan. Bij het afzetten van het contact van het voertuig wordt ze vanzelf uitgeschakeld.

2. Kijk na of de blaasmonden van de pompverwarming naar de pomp en het pompbedienbord gericht zijn. (Alleen voertuigen geleverd vanaf oktober 2009)

3. Bij strenge vorst en/of schrale wind is het aangeraden het rolluik van het pompcompartiment zo veel als mogelijk gesloten te houden zodat de warmte van de pompverwarming niet uit het compartiment kan ontsnappen.

4. Hou de pomp op druk en lummel over de tank zodat de motor van het voertuig voldoende vermogen en bijgevolg warmte afgeeft om de verwarming in stand te houden.

5. Op de plaats van en na interventie de pompinstallatie volledig ledigen (zie handleiding), pompcompartiment volledig afsluiten. Pompverwarming en motor NIET afzetten!

Nieuw: tankwagens 8000l Vlaams-Brabant West
Nieuw: tankwagens 8000l Vlaams-Brabant West Op 25/08/2017 mocht de zone Vlaams-Brabant West 2 nieuwe tankwagen 8000l in ontvangst nemen. Ze krijgen als thuisbasis post Vilvoorde en post Londerzeel.
NIEUW: tankwagen 12000l zone Zuid-Oost
NIEUW: tankwagen 12000l zone Zuid-Oost Op 5/07/2017 werd de nieuwe tankwagen 12000l reeks F aan hulpverleningszone Zuid-Oost (post Denderleeuw) geleverd.
NIEUW: Adalit L3000 POWER
NIEUW: Adalit L3000 POWER

De nieuwste Adalit L3000 explosieveilige handlamp, nu nog krachtiger!

Klik hier voor meer info.


Bedrijf
Vanassche Fire EngeneeringVanassche Fire Services
VANASSCHE FFE NV, opgericht in 1952, is een toonaangevende onderneming met een 50-tal medewerkers gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van brandweervoertuigen voor openbare en industriŽle brandweerdiensten.
VANASSCHE FFE NV is tevens verdeler van een aantal wereldmerken inzake brandweeruitrustingen en interventiematerieel.
VANASSCHE FFE NV is reeds ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998 met betrekking tot alle activiteiten.
» Meer...
VANASSCHE SERVICES NV werd opgestart in 2002 met als taak het verlenen van alle service en dienst na verkoop ten bate van de klanten.
VANASSCHE SERVICES NV werkt momenteel met een 10-tal opgeleide vakmensen in een servicegebouw van 3.750 m2 met o.m. een magazijn, een leslokaal, een proefstation, een gaspakonderhoudslokaal en een moderne werkplaats.
» Meer...

promo van de maand

NIEUW: Explosievrije handlamp ADALIT L3000 POWERHandlamp met nieuwste LED-technologie :
Explosieveilige en heroplaadbare handlamp ADALIT.
Type L3000 - II 1 G Ex ia IIC T4 Ga IP67 / II 1D Ex ia III
» Meer...

E-mail newsletter
Schrijf u hier in om de nieuwsbrief via mail te ontvangen.
E-mail adres: